Heikki Penttilä plastiikkakirurgi

Kuningasrapuja merenpinnan alla

Päätin hiljattain, että haluan avata hieman omaa elämääni teille, jotta ihmiset voisivat tuntea minut paremmin. Blogini kautta, kerron teille omia näkemyksiäni elämästä, plastiikkakirurgiasta ja lääkärinä olemisesta. Sukeltaminen ja kalastus sekä kuningasrapujen pyynti Norjassa kuuluvat tärkeimpiin harrastuksiini.

Päivät kuluvat omalla plastiikkakirurgisella klinikallani Kaivopuistossa, La Clinique Diana. Klinikkani on esteettisiin toimenpiteisiin ja plastiikkakirurgiaan  erikoistunut klinikka. Olen perustanut klinikan, jotta voin toteuttaa siellä taidettani ja luoda omien näkemysteni mukaista toimintaa jokaisen yksilöllisiä tarpeita huomioiden.

Tällä hetkellä auton nokka kiitää kohti Norjan vuonoja, saatte nähdä maisemia Norjasta, jossa sielu lepää.

Luonto, meri ja aurinko ovat asioita, joita me kaikki pidämme kauniina. Esteettikkona saan loistavia ideoita luonnon keskellä 4 kiloisia kuningasrapuja pyydystellen.

Loman jälkeen jaksaa taas ahertaa klinikallani uusia ideoita luoden ja kehittäen.

Luvassa jännittäviä ja hieman arkisiakin näytteitä omasta elämästäni merellä, merenpohjassa ja jalat maassa.

Aurinkoista päivää Suomeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *